ejen hartanah berdaftar Kuala Terengganu


Anda Nak Jadi Ejen Hartanah Berdaftar di Terengganu?

Anda sedang mencari-cari peluang pekerjaan atau ingin menambah pendapatan di Terengganu?Nak jadi ejen hartanah berdaftar di Terengganu?

Buat anda yang ingin menjana pendapatan lumayan 45 angka sebulan sebagai ejen hartanah berdaftar. Jom sertai kami sebagai ejen hartanah.

PENGAMBILAN TAHUN 2024 DIBUKA SEKARANG!!!!!


Sertai Kami Sebagai Perunding Hartanah Berdaftar

Pendapatan Tanpa Had

Anda yang tentukan berapa pendapatan yang anda nak dalam sebulan. Lagi banyak anda buat, laagi banyak anda dapat

Ilmu Hartanah

Dengan menjadi ejen hartanah ini, anda dapat mempelajari selok belok hartanah dengan lebih terperinci. Apa yang boleh dan apa yang tak boleh.

Kebebasan Masa

Dengan menjadi ejen hartanah ini, anda dapat mempelajari selok belok hartanah dengan lebih terperinci. Apa yang boleh dan apa yang tak boleh.

Training & Support Di Sediakan

Bagi yang “0” ilmu dalam bidang hartanah ini,anda tidak perlu risau kerana latihan berterusan sentiasa di berikan dan mempunyai leader yang berpengalaman yang sentiasa sudi untuk tunjuk ajar.

Kerjaya Yang Professional

Kerjaya Perunding Hartanah ini adalah satu bidang yang professional, mengajar kita cara berkomunikasi dengan orang, cara berfikir dalam menyelesaikan masalah, secara tidak langsung mengajar kita berfikir secara kreatif ketika berhadapan dengan sesuatu masalah.

Boleh Bermula Segera

Boleh memulakan kerjaya ini sebaik sahaja mendaftar sebagai ejen berdaftar dan prosesnya mudah. Saya terus sediakan personal coaching untuk anda.

Antara Aktiviti-Aktiviti Kami

Training,Mentoring & Seminar

 Sentiasa diadakan setiap minggu kepada ejen hartanah dan di bantu oleh barisan leader berpengalaman untuk memastikan kejayaan anda

Aktiviti Sukan & Hari Keluarga

Bukan setakat sentiasa bekerja,aktiviti lain seperti,badminton,picnic,makan-makan dan hari keluarga juga turut di jalankan

Hari Memberi Anugerah Kepada Ejen Hartanah

Berkumpul bersama-sama  dalam majlis suku tahunan untuk memberi penghargaan kepada ejen-ejen hartanah.

Online Training 

 Training secara online juga sentiasa di adakan secara mingguan bagi membantu ejen hartanah yang berada jauh dan part-time ejen hartanah.

Aktiviti ‘Site Visit’ Hartanah Bersama-Sama

Untuk memberi latihan secara praktikal aktiviti seperti ‘site visit’ hartanah yang ingin di jual oleh pemilik juga di lakukan bersama supaya ejen hartanah baru dapat mempelajari secara direct daripada ejen yang berpengalaman.

Projek Briefing   

Berkumpul bersama-sama  untuk menghadiri projek-projek baru yang bakal di jual nanti oleh ejen hartanah.